Mycose(schimmel)nagels:

Ik heb certificaten behaald voor behandeling van mycose(schimmel)nagels door middel van sculpture gel alsmede het aanbrengen van color gel/french pedicure van het merk NCM (Nail Care Manon). Na het aanbrengen van deze gel en het gebruiken van tinctuur voor de mycose zal de mycose worden aangepakt. De gel sluit de mycose in en heeft een trekkende functie zodat de mycose tijdens het groeiproces eruit wordt getrokken. Tijdens dit proces ziet u de mycose niet meer (gel is transparant maar kan ook camouflagekleur) maar hij is er nog wel vandaar dat u deze moet blijven behandelen. De kans op besmetting van uw andere nagels of andere mensen is teruggebracht tot nihil. U kunt er bovendien ook voor kiezen om daarbij alle nagels met een kleurgel te voorzien en dan loopt u tijdens de procedure met hele mooie nagels. De kosten voor een reparatienagel zijn 12,50 euro.

Tevens verkrijgbaar in mijn salon:

Nu zult u zich afvragen, heb ik wel een mycosenagel? Sinds kort is er de mogelijkheid om dit te laten testen met een test van de firma HFL Laboratories BV Nederland. Deze test is door de pedicure uit te voeren en in 10 minuten weet u (voor 98% zeker) of het wel of niet een mycose is. Voorheen moest men naar de dokter of de (daarvoor gevolgde opleiding) pedicure en deze stuurde het op naar het laboratorium. Dit kan nog maar dit duurt echter 2 weken voor er een uitslag is en de kosten zijn rond de 50/60 euro.

De kosten voor deze test zijn slechts 30 euro.

Naar aanleiding van de uitslag wordt er samen een behandelplan opgesteld.

Wilt u meer weten, neem dan even contact met mij op dan kan ik u hier alles over vertellen.

Ingroeiende nagels

Deze gel is ook erg goed te gebruiken bij ingroeiende nagels. Door de stevigheid van de gel wordt de nagel iets omhoog gebracht zodat de nagel rechtdoor gaat groeien en dus niet meer in de nagelwal gaat vastzitten. De kosten voor een reparatienagel zijn 12,50 euro per nagel.

 

pedicure Zoetermeer | pedicure Rokkeveen | pedicure marielle
Pedicuresalon Mariëlle
Amaril 20
2719 TR Zoetermeer
Tel. 079-3619738
info@pedicuremarielle.nl
KvK: 27332221
Diabetische voet & Reumatische voet
(KRP-registratie)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag weekend gesloten
ProVoet | pedicure Rokkeveen | pedicure marielle